Guest FBall Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Buna ziua!De curand am in camera un al doilea calculator si am vrut sa fac intre cele doua un mic lan cu internet sharing. Toate bune: le am conectat printr un cablu UTP pe invers fara switch le am dat IP uri de retea (192.169.0.1 respectiv 192.169.0.2) si pe conexia de internet prin modem USB am dat Internet Connection Sharing din proprietati. LAN ul merge, dar internetul nu merge si am facut alteceva: am lasat share ul de pe conexia de internet si la calculatorul 2 i am dat Obtain IP Automatic/ Obtain DNS Automatic si merge internetul pe amandoua, dar nu merge LAN ul X(.Cum fac sa le aiba si LAN si internet deodata? Link to comment
dragostalpau Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 bagi manual toate setarile de retea in calulatorul care nu are modemul USB, DNS-ul fiind cel mai important in acest caaz .... il afli dupa ce dai conexiunea pe automat Link to comment
Guest FBall Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Am incercat cum ai zis mai sus si tot nu vede LAN ul. Mai nou nu mai merge nici Internet Sharing.Mi se pare foarte ciudat si ilogic... Cred ca voi lasa doar share ul la internet pe ambele calculatoare fara LAN. Link to comment
MifTy Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 sincer... ia naibii un router, mai ales dac? e?ti abonat rds sau upc, c? nu mai cost? astea demult o mân? ?i-un picior!!!te cost? circa 100 de lei un router decent, ?i dac? cite?ti atent manualul ÎNAINTE s? te apuci de set?ri, nu are nici un motiv s? nu mearg?!!!ICS a fost dintotdeauna SF la configur?ri... ?i oricum, windows NU este un sistem de operare care "s? ?tie înc? din leag?n ce e aia o re?ea"!!!dac? e?ti la romtelecom... poate ai "noroc de ?ans?" s? schimbi modemul ?la pe usb cu unul cu ie?ire ethernet... Link to comment
kappy Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 incearca sa bagi ip pt-calculatorul cu net: 192.168.0.1-pentru al 2-lea calculatorul : 192.168.0.11 Link to comment
Guest FBall Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Am internetul prin romtelecom deci routerul sare din imagine, cat despre configurarea lor fara router cu lan si internet stiu ca merge. Eu inca nu am gasit solutia... Link to comment
Guest calutzii Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 http://www.analogx.com/CONTENTS/downloa ... /proxy.htm daca merge lanul Link to comment
Recommended Posts