Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv rendeia model ren 14m08u


Recommended Posts

procesor tda 11126ps/n2/3/aa3eticheta lipita pe cablaj---chassisuoc/top ,model ctv 14co4 ,fabricat in 2007 .tv adus din italia fara telecomanda ,blocat cu un cod format din patru cifre .De pe panoul frontal se poate accesa meniul dar cand dau cautare apar cele patru liniute . Poate a mai intilnit cineva fenomenul si ma poate ajuta sa-l deblochez si o informatie despre ce telecomanda ar merge . Pe net am gasit doar poza sasiului oferit la comercializare de chinezi . Multumesc anticipat pentru ajutor .

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Salut, din pacate nu am gasit nici un document despre acest TV, dar, merita incercat: pune-i o memorie goala si vezi daca porneste si daca s-a deblocat. Si aici sunt doua semne de intrebare:-oare porneste cu memoria goala?-oare codul se afla in memoria interna sau in cea externa?Daca ai norocul sa porneasca si sa se deblocheze cu memoria goala, oricum trebuie sa intri in MENU SERVICE sa-i reglezi dimensiunile pe cadre, linearitate, etc.Atentie cu ce deslipesti si lipesti memoria, iti dau un sfat: pentru a deslipi si a lipi memoria iti recomand s-o faci cu un letcon de 24 volti, sau cu pistolul, dar neaparat trebuie sa legi ansa pistolului de lipit la masa sasiului televizorului ca sa nu distrugi procesorul.

Link to comment
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines