Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ORION model G21525

codrin

Recommended Posts

SALUT!stie cineva ce sasiu este acest ORION model G21525?are in compunere un UOC = TDA9351PS/N2/1I1196am gasit pe la rusi un tv cu alta denumire dar cu acelasi TDA ..... dar nici ei nu cunosteau sasiul.trebuie sa intru in service. oare cum?am sa revin cu amanunte.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• codrin

3

• Sorin Schiriac

1

• tv1

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Nu e sasiu CTR-AA ? ( sigur asta e ) In cazul asta cred ca stiai modalitatea de intrare in service.Telecomanda echivalenta pe aceste sasie e RC8205;RC8207;RC7507 de la Philips sau Pilot P1696.

Service mode:

Televizorul comutat pe programul 75;simultan se apasa pe tasta Recall ( I+ ) de pe telecomanda si tasta meniu de pe panoul frontal al tv timp de 4 secunde.Litera S va fi afisata in coltul din stanga jos al ecranului.Apasa iarasi Recall ( I+ ).

CTR-AA chassis

smps=KA5Q0565RT + optocuplor TCET1103G

audio=TDA8943SF(mono version)=TDA8944J(stereo version);video=TDA6107JF

vertical=TDA8359J

final linii=BUT11APX-1200;trafo linii = OV2094-22801/313L10831130 sau Eldor 1142.5170 = HR80293

http://www.hrdiemen.es/products/index.p ... R80293.gif

da, m-am lamurit.

tocmai am trecut pe la atelier si am revenit cu noi informatii.

uitandu-ma(mai atent) pe eticheta(care nu are nici un standard, ci este doar o bucata de hartie, lipita la repezeala....???!!!!) de pe capac, mai scrie , intradevar si sasiul , adica CTR-AA in coltul de jos , ca la sasiele de PHILIPS

intre timp vad ca TV1 a intervenit cu detalii si-i multumesc ptr informatii oferite.

o zi buna ,tuturor.

:101