Guest eusebyu Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Salutare Isi merita banii Behringer PMP1000 http://www.muzica1.ro/product_info.php?cPath=22_47&products_id=232&osCsid=53819451b98cd4094fd19a168dd959a6 sau mai bine spus http://www.behringer.com/EN/Products/PMP1000.aspx ??? Faza e ca imi trebuie un mixer bun pt 5 - 6 microfoane. Vreau sa folosesc acest mixer intr-o biserica. Ma intereseaza si efectele (parca behringer avea unul chorus sau catedral la 99 sau 9) Nu mai retin exact. Mixerul trebuie sa aiba si amplificare sa nu fiu nevoit sa mai iau si amplificator. Ce ma sfatuiti sa iau? Link to comment
adircf Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 E pentru instalatii fixe ? adica, acolo o sa ramana ?Ce boxe vrei sa ataci cu el ?Si in privinta daca merita isi merita bani... eu iti spun ca alte alternative n-ai la banii aia.Daca ai grija de el si il folosesti cum trebuie o sa te tina ceva vreme. Link to comment
dosa Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 muzicantilor nu le place sa cante pe scule BERINGER...suna prost... Link to comment
George(sb) Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 E suna prost..... e o idee preconceputa, sunt jafuri din punct de vedere electronic si mai ales mecanic, am ajuns la concluzia ca oamenii nu merita sa le duci scule, daca se poate genius 5.1, eu iti recomand sa iti iei un mixer thomann si dupa preferinta boxe din plastic active, sa arate frumos, sau un amplificator de 150E si niste boxe pe masura lui. Omul cand te duci la o sonorizare iti masoara calitatea serviciilor in metrii cubi de boxe si nu in SPL si acuratete Link to comment
Guest Catalin_Gava Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 muzicantilor nu le place sa cante pe scule BERINGER...suna prost... Pai la ce tara avem cred si eu si scuza-ma tu ii numesti muzicanti? 80 % din ei sunt gunoaie ambulante cu pretentii imense. Spui ca Behri suna prost, spui din perspectiva unor "muzicanti" sau din perspectiva ta? Ca daca este a doua varianta, iti recomand sa mai vezi cum sta treaba, ca nu toate sculele behrgenbier suna prost. Link to comment
dj fratisu Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 muzicantilor nu le place sa cante pe scule BERINGER...suna prost... Pai la ce tara avem cred si eu si scuza-ma tu ii numesti muzicanti? 80 % din ei sunt gunoaie ambulante cu pretentii imense. Spui ca Behri suna prost, spui din perspectiva unor "muzicanti" sau din perspectiva ta? Ca daca este a doua varianta, iti recomand sa mai vezi cum sta treaba, ca nu toate sculele behrgenbier suna prost.am si eu ceva de la Behringer si sunt multumit, iar ca sa ma laud pot spune ca fac fata si cate o noapte intreaga cu un pmp3000 la maxim pe 4 omi.concluzie...?nu exista scule proaste ci reglaje "incomplete" Link to comment
96ocsid Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Pentru biserici, e cea mai buna alegere !Chiar cu microfoanele de acelasi brand !Eventual un up-grade la SHURE, dar dupa ani de zile... Link to comment
hpavictor Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Da , doar in aplicatia descrisa , este un caz particular , in general sub nicio forma sa nu pretindeti absolut nimic de la Behringer.......e de mare KKT ! Link to comment
Recommended Posts