ghimpe-- Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Un prieten are 2 camere de supraveghere cu microfon. De la un timp peste sunetul normal se aude un pacanit foarte puternic, ceva in genul zgomotului produs de elicea unui elicopter. La camere nu pot sa umblu pentru ca sunt in garantie (dar problema nu se poate rezolva in garantie din diferite motive).Semnalul audio sursa vine prin LINE IN in placa de sunet.Eu inca nu am ajuns la el sa pot sa mai verific cate ceva pe acolo, dar as vrea sa ma duc "la sigur". Poate sa fie o problema de impendate diferite? sau vre-o impamantare proasta? Se poate face vre-un filtru ceva care sa se intercaleze pe cablul audio si sa scape de acel pacanit.PS: la nevoie cred ca pot face rost de un fisier audio cu zgomotul specific. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Problema descrisa de tine seamana a " condensatoare cu tantal defecte pe iesirea de LINE_IN" .Se inlocuiesc cu condensatoare electrolitice la aceiasi parametri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghimpe-- Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 Decat sa schimb condensatorii de pe intrare audio (cred ca are placa de sunet onboard) mai bine il pun sa cumpere o placa de sunet. Totusi mai astept si alte confirmari/dezfirmari ca sa nu cumpere degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Condensatorii cu pricina sunt in camera nu in placa de sunet .Dar mai intai trebuie vazut exact unde e problema : la camera sau la PC (cel mai probabil la camera) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghimpe-- Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 Uff, atunci e nasol... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.