Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD Teletech DIVX2800

TOMITA

Recommended Posts

Realizat cu controlerul MT1389DE pe modul Vestel 12MB7200 si cu pick-up KHM313AAA Sony da eroare NO DISK!Am cumparat mecanica completa(cu tot cu cititor) si-mi da aceeasi eroare!In toate servisurile cu scheme de depanare pe care le am (pt. modulul acesta nu am) ma trimite clar la inlocuirea sistemului optic.Sa fie oare si cel nou defect sau sa fie altceva care ma depaseste?Mentionez ca toate tensiunile sint corecte si panglica de legatura nu este intrerupta.Va rog sa ma ajutati cu idei noi sau daca se poate cu un service complet pt. acest sistem!P.S. Singurul service pe care-l am cu acest controler este Philips DVP 3040 dar nu pare complet.Multumesc!

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Nu are o punte de cositor laserul nou , care trebuie intrerupta ?

1.Incep cu acest raspuns:AM ELIMINAT STRAPUL(nu este pt. prima data cind inlocuiesc o lentila).2.AICI MI SE PARE CA ESTE O PROBLEMA!Lentila se misca,se aprinde,se pareca se focalizeaza bine dar sint doua cazuri ce urmeaza:a)daca pun un dvd cd-ul nu se roteste si da eroare,b)daca pun un cd audio cd-ul se invirte apoi se opreste dupa care iar se invirte si in final da eroare de citire cd.

Realizat cu controlerul MT1389DE pe modul Vestel 12MB7200 si cu pick-up KHM313AAA Sony da eroare NO DISK!Am cumparat mecanica completa(cu tot cu cititor) si-mi da aceeasi eroare!In toate servisurile cu scheme de depanare pe care le am (pt. modulul acesta nu am) ma trimite clar la inlocuirea sistemului optic.Sa fie oare si cel nou defect sau sa fie altceva care ma depaseste?Mentionez ca toate tensiunile sint corecte si panglica de legatura nu este intrerupta.Va rog sa ma ajutati cu idei noi sau daca se poate cu un service complet pt. acest sistem!P.S. Singurul service pe care-l am cu acest controler este Philips DVP 3040 dar nu pare complet.Multumesc!

Service manual Vestel DVD7500_7550 cu controlerul MTK MT1389DE

Salut, ai spus ca da sa-ti invarta discul numai la CD AUDIO, la DVD nu, vezi incearca sa mai umbli putin la rotita pe care sta cd-ul ( aia cu magnetul ). O salti putin sau o cobori ca eu nu prea cred ca-i reglata distanta din fabrica, sau eventual regleaza din cele doua semireglabile de focalizare.sau motorasul, merge usor?

Salut, ai spus ca da sa-ti invarta discul numai la CD AUDIO, la DVD nu, vezi incearca sa mai umbli putin la rotita pe care sta cd-ul ( aia cu magnetul ). O salti putin sau o cobori ca eu nu prea cred ca-i reglata distanta din fabrica, sau eventual regleaza din cele doua semireglabile de focalizare.sau motorasul, merge usor?

Iti multumesc pt. incercarea de a ma ajuta dar eu am inlocuit tot sistemul mecanic + cititor!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines