ROBEERT Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Buna seara stimati colegi, sunt cam 85% sigur, dar inainte sa fac prostia, pun si eu o intrebare:" telecomanda care am postat-o mai jos este pentru Daewoo model DMQ 2075 TXT? "I-am reparat sursa si l-a luat clientul de la mine La vreo doua ceasuri m-a telefonat si m-a rugat sa-i dau si o telecomanda. L-am pus sa-mi spuna prin telefon modelul de pe capac ( nu am stiut c-o sa-i tune prin cap si de telecomanda ca-i luam eu modelul si sasiul ), dar ma rog, e model DMQ 2075 TXT, dar sasiul, cred ca nu ma insel, cumva CP330. Si va mai dau niste detalii:-sursa TDA4601-cadre TDA3653B-integratul de teletext se afla langa selector.-si un alt detaliu, condensatorul de 22 microfarazi / 160 V pe trafo linii fata de masa ( cel care prin defectare duce la cresterea tensiunilor pe trafo linii )Deci cred cam 85 % ca nu ma insel. Asta-i telecomanda lui originala?[attachment=0]Telecomanda daewoo.jpg[/attachment] Link to comment
codrin Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 da, DAEWOO DMQ2075XT are sasiu CP330 iar telecomanda R22(cea din poza) este cea cu aspect original. mai poti folosi si una echivalenta: P3051 SUCCES! Link to comment
ROBEERT Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Merci mult domnule Codrin. Nu eram chiar 100% sigur.Cu respect, Robeert. Link to comment
Recommended Posts