Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft: un generator de semnale plin placa audio


adicontakt

Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Gasesti la adresa de mai jos programul cerut:

http://www.world-voices.com/software/nchtone.html

Iti genereaza diverse semnale periodice uzuale.

 

Alte informatii:

Eu folosesc, MATLAB pentru generare semnale audio mai complicate. Scriu un mic programel de 10 linii si imi scoate in boxe practic orice sunet periodic, oricit de complicat ar fi. Totusi, pentru majoritatea cazurilor este suficient softul ce se poate descarca de la linkul mai sus dat.

 

Citeodata, dupa ce modelez functionarea unui circuit intr-un program de simulare, obtin niste forme de unda calculate (semnal iesire), dupa care le transpun in MATLAB si le scot prin placa de sunet in boxele calculatorului. Aud astfel sunetul produs de circuitul meu inainte de a-l construi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

daca vrea cineva sa mai puna un link spre un "soft generator de semnale plin placa audio", adica ceea ce se asteapta sa gaseasca aici cineva care da click pe subiectul asta, sa-mi trimita un mesajaltfel intra cineva si in loc sa gaseasca ceea ce se asteapta, citeste nu stiu cite pagini de nimic, ca vor unii sa-l aiba mare (numarul de mesaje)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines