Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda Philips

Alextv

Recommended Posts

Buna seara! Tv.-ul este Philips 21HT3352/61P, chassis A7H1-AA cpu-TMP87CM36N mem.-24W04 jungle-TDA8362E Problema mea este ca nu reusesc sa intru in meniul de instalare cu telecomanda lui, care s-ar zice ca este originala.(atsez o poza cu ea).Daca cineva stie cum se foloseste aceasta tlc. i-l rog sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna cum sa intru in meniul tv.-ului iar daca nu este originala si trebuie sa cumpar pt. client o tlc. originala va rog sa-mi spuneti ce tlc. merge le acest sasiu. Ar mai fi o problema,daca este blocat in mod hotel, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez, sa-l deblochez si daca merge cu tlc. lui. Va multumesc!

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Aceasta este telecomanda original? , dar pentru utilizare tip HOTEL , ca si TV-ul - nu se poate intra in INSTALL cu ea . Daca ai o universal? Melinconi , pot s? îti trimit codul potrivit . În SERVICE MODE se intr? scurtcicuitînd pentru scurt timp contactele S1-S2 [ pin 17 microprocesor la mas? ] , apoi se apas? simultan P+si P - [ panou tv]. { in INSTALL se poate intra si cu P1696 , dar pentru defilare in MENU se utilizeaza si tastele P+si P- ale telec. originale}.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines