Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema monitor Horizon


NumLock

Recommended Posts

Un prieten are urmatoarea problema: Dupa ce porneste calculatorul, monitorul ii functioneaza perfect exact pana cand trebuie sa ii apara ecranul "Welcome". Dupa ce apare ecranul cu incarcarea windows-ului , monitorul se stinge, beculetul de la buton ii clipeste iar pe ecran ii apare mesajul "Check signal cable". Mi-a mai spus ca inainte sa i se intample asta, cand intra in cate un joc, auzea un ?iuit ciudat in el. Ce sa ii spun ca are?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

n-am avut de unde alt monitor. nu stam chiar asa aproape unul de celalalt. sa fie de la cablu sau de la placa video? eu am miscat putin de cablu (mi-a zis despre cablu ca a stat mai tot timpul intins), dar na mers. tot asa face .

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca este de la cablu, poate sa fie si de la placa video, daca are si placa video onboard incearca sa pui monitorul acolo si vezi cum merge sau daca nu incearca sa intri in safe mode, acolo ar trebui sa mearga daca este refresh mai mare decat suporta monitorul asa am mai patit si eu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Dupa ce apare ecranul cu incarcarea windows-ului , monitorul se stinge, beculetul de la buton ii clipeste iar pe ecran ii apare mesajul "Check signal cable".

Am aceiasi problema, cu specificatia, ca aceasta situtie este doar pe DVI, fenomenul a aparut ieri, dupa 1 an de functionare(in mod DVI) fara probleme, pe VGA functioneaza.Monitorul este Horizon 9006sw, are cineva, sau stie de unde pot obtine schema acestui monitor.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines