Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfon+Receptor VHF karoke


milet

Recommended Posts

Am un ansamblu de microfon wireless si receptor din alea din comert pentru scena.Este rec din ala mai performant,destul de mare,cu antena telescopica,reglaj squelch,etc.Merge pe la 170Mhz si vreau sa stiu daca pot construi singur inca un emitator pe care sa-l receptionez cu receptorul acesta...Banuiesc ca e ceva emitator fm cu un cuart,dar cred ca problema vor fi cristalele,sa cada exact pe cat trebuie...no,ma poate ajuta cineva?O sa postez si ceva foto diseara daca apuc.Mersi!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Te intereeaza sa faci un emitator tot pentru un microfon sau.......... fiindca am eu cateva microfoane pentru asa ceva dar sa-mi spui ce scrie pe microfonul pe care il ai poate se potrivesc cu ce am eu. Eu am un ansamblu de care ai tu dar merge cu doua microfoane, mai am vreo doua microfoane dar mai are cate o problema ba un microfon defect sau ceva defect in partea de electronica , nu m-am uitat in ele decat sa vad cam ce are prin ele si sunt destul de complexe.

Link to comment
Share on other sites

O sa ma uit,dar sa stii ca m-ar interesa oricum,macar sa fac ceva teste,sa-mi spui cat vrei pe ele.Ai si receptorul ?Chiar ma intereseaza!Am si un scaner si pot afla pe ce frecventa sunt...Astept un raspuns!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines