milet Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Am un ansamblu de microfon wireless si receptor din alea din comert pentru scena.Este rec din ala mai performant,destul de mare,cu antena telescopica,reglaj squelch,etc.Merge pe la 170Mhz si vreau sa stiu daca pot construi singur inca un emitator pe care sa-l receptionez cu receptorul acesta...Banuiesc ca e ceva emitator fm cu un cuart,dar cred ca problema vor fi cristalele,sa cada exact pe cat trebuie...no,ma poate ajuta cineva?O sa postez si ceva foto diseara daca apuc.Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9gcc Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Te intereeaza sa faci un emitator tot pentru un microfon sau.......... fiindca am eu cateva microfoane pentru asa ceva dar sa-mi spui ce scrie pe microfonul pe care il ai poate se potrivesc cu ce am eu. Eu am un ansamblu de care ai tu dar merge cu doua microfoane, mai am vreo doua microfoane dar mai are cate o problema ba un microfon defect sau ceva defect in partea de electronica , nu m-am uitat in ele decat sa vad cam ce are prin ele si sunt destul de complexe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milet Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 O sa ma uit,dar sa stii ca m-ar interesa oricum,macar sa fac ceva teste,sa-mi spui cat vrei pe ele.Ai si receptorul ?Chiar ma intereseaza!Am si un scaner si pot afla pe ce frecventa sunt...Astept un raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9gcc Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Am reusit sa fac si ceva poze, m-am uitat mai bine pe spatele receptorului si scria frecventa de lucru 233,1 si 256 Mhz, pentru un microfon o frecventa si pentru celalalt cea de a doua freceventa. http://i39.tinypic.com/sdz2wg.jpg http://i42.tinypic.com/2mwihe.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.