Guest mitzacusino Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 am cumparat un televizor Orion k2905fst si am observat ca are piese luate de pe placa de baza. si in unele locuri schimbate cu altceva . va rog cine are o schema service raman dator Link to comment
codrin Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 este un sasiu BEKO dar nu cred ca asta este codul exact.mai uita-te odata.codul corect este KX1.190-03 si atunci sasiul este un K1.poti sa ne spui si circuitele care sunt pe acest sasiu. Link to comment
tv1 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 este un sasiu BEKO dar nu cred ca asta este codul exact. mai uita-te odata. codul corect este KX1.190-03 si atunci sasiul este un K1. poti sa ne spui si circuitele care sunt pe acest sasiu. Nu ne spune ca ii e lene si ne ignora.A desfacut capacul televizorului,a vazut ca lipsesc piese dar nu stie ce procesor,jungla,sursa etc. are.Asteptati schema ca o ghicim noi,astia care santem fraieri si cautam pentru voi.Aviz amatorilor:cine nu se conformeaza regulilor ,il avertizez ca ii voi sterge topicul direct fara nici o avertizare.Pai daca esti nou venit pe site primul lucru care il faceai era sa studiezi cu atentie citez:REGULI OBLIGATORII PENTRU CERERE DOCUMENTATII SI DUMPURI ( iti sare in ochi imediat fiindca topicul e pus sus ) Link to comment
Recommended Posts