Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Sharp

diabolic53

Recommended Posts

Sub acest nume se ascunde un sasiu L6B de la Beko.Banuiesc a fi defecta sursa,mai precis partea cu conectorul cu 10 pini.Schema sursei pe partea secundara o am,dar as vrea si partea de primar pt. a vedea cum interactioneaza cu secundarul.Atasez o poza a sursei,sperind ca-i are cineva schema si vrea sa o posteze.Multumesc!

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• diabolic53

4

• maresmircea57

1

• bogdan546

1

• paull00

1

Multumesc Mircea,dar schemele postate,le am si nu ma ajuta,eticheta a fost dezlipita asa ca nu am date in plus.Studiind schema pe care o voi posta mai jos am constatat ca pentru a avea + si - in conectorul cu 10 pini(ce alimenteaza sunetul,invertoarele,s.a.)trebuie sa am logic 1 in unul din pinii conectorului cu 7 pini ce asigura st-by-ul.Am sa simulez ON pe acest pin si sa sap mai departe.

Am gasit.Era defect U455,tipLM 2576s-12,in care intra 24 v si ar trebui sa iasa 12v(deci schema atasata nu seamana in totalitate)Din pacate nu-l am.As putea sa-l inlocuiesc provizoriu cu un LM 7812?

Din nefericire Vitacom nu primeste comenzi decit multiplu de 5,si daca am ghinionul sa mai gasesc ceva defect dupa inlocuire LM.......Altcineva nu mai vinde?

Din nefericire Vitacom nu primeste comenzi decit multiplu de 5,si daca am ghinionul sa mai gasesc ceva defect dupa inlocuire LM.......Altcineva nu mai vinde?

Lasa-ma sa-l caut si revin,dupa cum arata sursa cred ca-l am sigur.