Guest dumitru dicu Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Buna Va rog ceva : foloseste cineva un programator de memorie cumparat de la Adelaida ??? Eu am achizitonat un Pic 2, dar recunosc nu stiu sa/l folosesc a/si dori sa inscripionez o memorie 24c02 pentru un tv Philips sasiu L6.2si nu ma descurc.Va rog mult poate cineva ma ajuta sa ies din impas , chiar contracost. Multumesc anticipatDicu Link to comment
MirceaM Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Cred ca te referi la AD-PIC02. Si eu luat asa ceva de la adelaida si pot spune ca merge corect. A trebuit sa-i confectionez cablu pentru conectare la seriala PC-ului (COM) si i-am adaugat un soclu ZIF de 28 pini. Il folosesc pentru PIC16F876. Placa de baza a PC-ului este GigaByte 7VT600-L. Softul din PC este ICPROG. Link to comment
Guest dumitru dicu Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Multumesc frumos Mircea ! Am rezolvat treaba cu un coleg care stie engleza , acum stiu sa/l folosesc.Multumesc mult, succese multe Dicu Link to comment
Recommended Posts