Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop - software


Guest lucian_v

Recommended Posts

Guest lucian_v

In primul rand salut.Am gasit pe net vreo 2 osciloscoape software, unul prin placa de sunet a calculatorului iar altul pentru portul paralel. A folosit ceneva asa ceva? Ce caracteristici au astea? Stiti vreunul bun ?Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Nu sunt performante. Cel care foloseste placa audio nu ai cum sa il utilizezi in RF de fapt peste 20-30khz nu te mai bazezi pe el. Cel cu portul paralel depinde de ce interfata ii pui inaintea portului, dar nu obtii mare lucru. Deci osciloscop SW performant care sa utilizeze doar HW pe care il are calculatorul nu exista. Exista DSO (digital storgae osciloscope) care e o scula f. buna separata dar si pretul e pe masura. E drept ca partea de stocare digitala o poti realiza si cu calculatorul dar repet nu poti fara o interfata pretentioasa. Vezi la telezimex niste preturi la osciloscoape dedicate! Eu cred ca un Hameg la vreo 20 mil. face toti banii daca are o banda de >100Mhz. Bafta!

Link to comment
Guest lucian_v

Am inteles. Multumesc pentru raspuns. nu se merita sa dau 20 de mil pt unu ca mine care are nevoie de asa ceva foarte rar.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines