Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alt hidrofor care nu se opreste


Guest LORICOP

Recommended Posts

Guest LORICOP

Unchiul meu are un hidrofor romanesc de ~30 ani.sorbul sa defectat si l-am schimbat cu tot cu teava ruginita din fantana,dar nu mai face presiune decat doar cand il amorsez.Urca presiunea pana decupleaza,deschid consumatorul,scade presiunea,porneste pompa dar nu se mai opreste.DE CE?Va rog,sugestii,ceva!!ei stau la tara si le e greu fara apa,sunt batrani si matusa e operataVA ROG! :cry:

Link to comment
  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest LORICOP

Multumesc de instiintare pe mail.Am revenit pt raspunsuri.Nu am inteles ,ce iese din apa,pompa?Vasile nu esti prea DUR?Pe undeva am scris ca sunt incepator in utilizarea net-ului.Cat despre scris corect ia priveste cum ai scris tu si nu e prima data.Dar nu ma intereseaza asta.Am desfacut corpul pompei de sub motor,unde e paletul care aspira apa si apa sta acolo,deci are apa.Ce ar putea fi?Hidroforul e montat in baie iar pana la fantana sunt 4 sau 5 m.

Link to comment
Guest LORICOP

Uite cum am facut,am schimbat paletul vechi cred ca a cedat surubul si paletul de apa a frecat pe corpul pompei ca avea o ditamai gaura.am pus si o garnitura noua,amorsat pina a pornit odata,a facut presiune odata apoi nu mai vrea.Si nu stiu ce are.????Ce crezi?

Link to comment
Guest LORICOP

am bagat pe palnie si 8 galeti de apa si m-am mirat ca nu o ia cum se zice,Presiunea creste putin doar daca stau cu robinetul de la palnie deschis si bag apa continuu

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines