Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema programator memorii 24cxx


Guest samy

Recommended Posts

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 6 months later...
  • 5 years later...

Cu respect!! Mi-am facut aseara programatorul simplu de la www.comunidadelectronicos.com Citeste memoria,salveaza,scrie,dar cand dau sa stearga memoria imi da urmatorul mesaj de eroare: Operation not suported (-9) ! Are cineva idee ce inseamna aceasta eroare si ce ar trebui setat? Am probat cu mai multe memorii si face la fel. Programatorul este setat pe jdm api com.

Edited by Metatron
Link to comment

nu puteti sterge memoria ...doar o puteti citi si rescrie! zic eu e suficient pentru un programator simplu! si nu cred ca e nevoie sa stergeti complect o memorie...defapt si memoriile noi sunt scrise cu un dump gol(daca pot sa spun asa)...eu nu am vazut o memorie de tipul 24cxx goala (stearsa)

Edited by elmar
Link to comment

Aveti dreptate,eu vroiam si functia de stergere doar pt. cazul in care as vrea sa pun o memorie goala. Am sa imi cumpar vreo cateva goale sa le am acolo pt. verificari. Multumesc mult domnule Elmar!!

Am incercat cu clear,o face ff,dar cand dau sa o citesc e la fel de plina ca si inainte de stergere. Practic am observat ca functia clear face ff doar pagina unde sta dump-ul si atat,dar nu imi sterge si memoria. Acum am verificat.

Edited by Metatron
Link to comment

Nu. Nu se poate pune in loc de 24c08 una de 24c64, doar maximum 24c16. Deoarece incepand de 24c32 trebuie trimis doua Byte de adrese, iar de la 24c01 pana 24c16 doar una.Iar la LC sau C trebuie citit cartea technica, cred ca e diferenta de tensiune parca una merge la 1.8V-5V iar celalalt doar 4.5-5.5V dar nu sunt sigur.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines