Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mi se inchide casetofonu cand dau tare


Guest costii

Recommended Posts

nu stiu daca a mai fost sau nu subiectu asta deoarece sunt nou aici.am si eu o problema cand dau mai tare mi se inchide casetofonu si nu stiu care este problema am schimbat si bateria si tot degeaba, dar chestia asta mi se intampla doar cand am motorul oprit daca e sa pornesc motoru nu mai am nimci o problema.nu ma prea pricep la chestile astea dar daca puteti sa ma ajutati as fi recunoscator!!

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu ai destul curent, ori ai fire subtiri, ori legaturi proaste, conectori sertizati prost, fire inadite etc.Ca sa fii sigur, pui cablu de 2,5mm direct de la baterie+ siguranta cat mai aproape de baterie. nu ai zis ce masina ai, daca e o masina ''noua'' baietii care monteaza casetofoane aftermarket obisnuiesc sa inadeasca firele.

Link to comment

daca spui ca atunci cand motorul e pornit (ai tensiune pe firul de la contact)functioneaza,poate fi o instalare incorecta,adica;cele doua fire de +,rosu si galben(sau oranj)nu sunt legate unde trebuie.verifica si ca sa fi sigur asigurate ca ai un fir de+direct de la baterie(cu siguranta aferenta montata pe el,cat mai aproape de baterie).succes!

Link to comment
  • 2 weeks later...

gata am rezolvat probelma. am legat cesetofonu direct din baterie cu siguranta aferenta firului care desigur e mai gros decat cel precedent si acum merge :101 perfect multumesc pentru sfaturi !!!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines