Guest icekox Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 la un tv samsung ck-5339TB mi s-a ars smr40200 si am luat un circuit echivalent cu tda... si un tranzistor...Nu stiu unde sa-i leg 220~ si +300V continuu.Va rog ceva sugestii; daca e ok montajul, daca tine ca si originalul... Link to comment
Tavi Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 nu stiu ce ai luat inlocuitor, dar pune-i sursa turceasca facuta special pentru SMR Link to comment
Guest icekox Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 cred ca chiar despre sursa aia turceasca e vorbadar nu stiu unde sa-i leg firul de 220V~ si cel de +300V . Link to comment
Guest postasul Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Cred ca acest montaj are o schema de implantare dar a-i trecut-o cu vederea. Uite ce trebuie sa faci. Demontezi smr 40200 cu tot cu radiator,tranformatorul choper si celelalte piese din primar mai putin linia de 300v. Vei vedea ca pinii sursei inlocuitoare se potrivesc in gaurile de la tr. Cei doi pini mai departati ai sursei inlocuitoare vin in primar [300v] ceilalti 3 pini reprezinta tensiunile de iesire si vor veni montati in seundar. Nu este necesar sa faci modificari in secundar,doar sa verifici dioda zener R2M-130v. ATENTIE;toate aceste sint valabile numai daca dispui de o SURSA INLOCUITOARE SMR 40200. Succes. Link to comment
Guest icekox Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 merci mult de totam rez.probl. Link to comment
Recommended Posts