csizmasreky Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 De ce sunt unele sigurante cu bare de culori insemnate desi se mentioneaza amperaju si voltaju Link to comment
zal Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Îmi place s? cred c? ptr frumuse?e, dar în mod sigur e ptr identificare, ca la rezisten?e. Cele mai multe de genul ?sta le g?seam în scule Philips. Link to comment
csizmasreky Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 da asa e dar intrebarea mea era dece nu pentru ce??concluzia am tras si eu ca culorile ar fi ceva ca la rezistente dar ma dus in eroare ca si e mentionat pe capace de metal valoarea lor Link to comment
Dr.L Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 ca sa nu stai sa le scoti pt aflarea valorii,le citesti din orice pozitie Link to comment
csizmasreky Posted January 26, 2009 Author Share Posted January 26, 2009 ca sa nu stai sa le scoti pt aflarea valorii,le citesti din orice pozitie scurt si la obiect mersy Link to comment
Stefan Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 pai asta este si motivul codurilor de culori de la rezistente, e mult mai practic asa. Link to comment
MifTy Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 mai nou, ?i pentru uzul liniilor automate de plantare a componentelor... Link to comment
Recommended Posts