Guest Nedelcu Andrei Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Are cineva schema de adaptor rs232-rs485 care sa mearga !? Link to comment
sifor Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Toate merg daca sunt bine facute !Don Mario Link to comment
Guest Nedelcu Andrei Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Am realizat un adaptor dar cand alimentez max232 se incalzeste ff tare [/img] Link to comment
sifor Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Pai vezi ! nu l-ai facut bine ! Mai incearca ! Pune si tu schema sa vedem ce nu este in regula ! Daca schema este bine poate ai gresit ceva la proiectarea cablajului ! Don Mario Link to comment
Guest Nedelcu Andrei Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 http://home.scarlet.be/~dc11cd/tekening/figuur2.gif Asta e schema ! Link to comment
sifor Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Nu vad nimic gresit in schema ! Ai verificat cu atentie cablajul ! Ai facut si tu citeva masuratori cu un multimetru ?Don Mario Link to comment
Guest Nedelcu Andrei Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Am verificat tot cablajul si pare a fii in ordine!Atunci cand il alimentez se incalzeste si max-ul 232 cat si sursa! Link to comment
sifor Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Nu poate sa depaneze nimeni de la distanta ce ai facut tu acolo ! E clar ca ceva consuma mult ! Trebuie sa muncesti tu ! Tu crezi ca : cum nu-ti merge ceva,hopa pe forum problema si sar toti sa munceasca in locul tau ? Chiar asa nu se poate ! Pune mina si masoara,masoara si iar masoara ! Si judeca ce se poate intimpla in montajul tau ! Da si tu dovada ca esti electronist ! Ca electronisti sunt de obicei inteligenti !Don Mario Link to comment
Guest Nedelcu Andrei Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Gata am rezolvat!Cablajul avea un mic scurt! Link to comment
Guest microjean Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 vreau si eu vreo 5 mici cu mustar si o bere, daca se poate! :wink: Link to comment
briobit Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 mai are cineva o schema valida de asa convertor? nu mai merg link-urile vechi si am o lucrare unde trebuie sa controlez 10 dispozitive ce se leaga intre ele apoi la un pc prin asa model de interfata....(ma refer o schema testata) Link to comment
Recommended Posts