Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Thomson 29DM182T


Recommended Posts

i-am schimbat trafo.linii,dupa care se aprindea f.scurt ,trecea in st-by apoi din nou se aprindea si tot asa. mai nou a pierdut corectia E-W,se aprinde pe AV trece pe rastru si inapoi de cateva ori ,apoi in st-by,dupa care se aprinde din nou si tot asa.linia de corectie E-W e in regula. i-am schimbat cativa condi.pe 5v si 3,3v ,am reprogramat 24c16. acum se manifesta putin altfel,se aprinde mai repede,sta pe AV,dupa mai mult timp trece f.scurt pe rastru si inapoi pe AV. va rog sa-mi dati vreo sugestie si cum se poate intra in mod service.multumesc mult!! ii facut pe jungla tda12020h/n1d00 .

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

i-am schimbat trafo.linii,dupa care se aprindea f.scurt ,trecea in st-by apoi din nou se aprindea si tot asa. mai nou a pierdut corectia E-W,se aprinde pe AV trece pe rastru si inapoi de cateva ori ,apoi in st-by,dupa care se aprinde din nou si tot asa.linia de corectie E-W e in regula. i-am schimbat cativa condi.pe 5v si 3,3v ,am reprogramat 24c16. acum se manifesta putin altfel,se aprinde mai repede,sta pe AV,dupa mai mult timp trece f.scurt pe rastru si inapoi pe AV. va rog sa-mi dati vreo sugestie si cum se poate intra in mod service.multumesc mult!! ii facut pe jungla tda12020h/n1d00 .

Vezi pe modulul video daca are tensiunea corecta.
Link to comment

i-am schimbat trafo.linii,dupa care se aprindea f.scurt ,trecea in st-by apoi din nou se aprindea si tot asa. mai nou a pierdut corectia E-W,se aprinde pe AV trece pe rastru si inapoi de cateva ori ,apoi in st-by,dupa care se aprinde din nou si tot asa.linia de corectie E-W e in regula. i-am schimbat cativa condi.pe 5v si 3,3v ,am reprogramat 24c16. acum se manifesta putin altfel,se aprinde mai repede,sta pe AV,dupa mai mult timp trece f.scurt pe rastru si inapoi pe AV. va rog sa-mi dati vreo sugestie si cum se poate intra in mod service.multumesc mult!! ii facut pe jungla tda12020h/n1d00 .

Vezi pe modulul video daca are tensiunea corecta.
toate tensiunile sunt ok,dar se poarta f.ciudat. imediat dupa ce-am schimbat trafo.linii rastru a aparut f.putin dar in dimensiuni corecte.tv-ul se aprindea si trecea in st-by repetat. dupa un timp a pierdut E-W si se aprindea pe AV,apoi bascula pe rastru si inapoi pe AV.uneori bascularea asta tine mult,alteori trece repede in st-by,apoi porneste din nou si repeta figura. f.f. ciudat.ma intreb daca o sa pot face ceva in mod service!!
Link to comment

va spun cum s-a rezolvat bazaconia! la corectia E-W am gasit cablaj intrerupt sub o lipitura,n-avea nici o legatura cu celalalt siptom, care m-a dus la disperare. am masurat ,in cele din urma intrarile 115 si 116 din jungla si am constatat ca aparea o tensiune mica din cand in cand. aici intra pinii 8 de la cele doua SCARTuri care seteaza TV-ul pe AV si pe care le-am detasat. am introdus SCARTurile inapoi ,ca se leaga prin 4 mufe si 'boala' a trecut. va rog sa-mi explice cineva fenomenu' ,ca-s mut de uimire. va mulumesc mult tuturor !!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines