invest20042001 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 BUNA ZIUA. Am cumparat de curand un radiocasetofon SHARP GF 6060 de prin anii `80.Toate bune si frumoase pana cand am constatat ca la partea de radio nu functioneaza decat pe FM. Celelalte benzi nu functioneaza (LW,MW,SW) si am descoperit ca s-a umblat in bobinele "pe aer" si cred ca si in cele cu miez de ferita. Intrebare: Are cineva un generator de semnal pentru acordarea acestui aparat? Vreau sa-l pastrez pentru multi ani in stare impecabila.Am si schema lui. Nu comentez pretul. [email protected] 0729148220 Link to comment
Den Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Am luat de ceva timp modelul acesta si vad ca e exact cu aceeasi problema.Pe partea de radio functioneaza doar fm-ul si nu vrea stereo decat la dezacordarea de pe post.Macar eu l-am luat drept defect.Daca ma ajuta cineva cu o schema ca sa-l repun in functionare.. Link to comment
surubarila Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Sanatate permanenta!Intai curatati comutatorul de benzi. Link to comment
surubarila Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 6060X.html Link to comment
Den Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Multumesc,e perfect.Inca nu l-am desfacut.Ma asteptam la ceva mai complex pt ce greutate are,dar vad ca e destul de aerisita schema. Link to comment
surubarila Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Informatii despre depanarea si reglajele radioreceptoarelor clasice gasiti in aceasta carte(si nu numai). Link to comment
Recommended Posts