Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv.Eurosky.Defect ciudat....pentru mine.


Recommended Posts

Am un tv Eurosky cu sasiu 11AK30-A14 cu un defect,mai aparte.Face stby-ul dau start ledul trece in verde apoi iar in rosu, si tot asa basculeaza intre rosu si verde . In acest timp tensiuneaB+ ce alimenteaza finalul linii oscileaza intre citeva zeci de volti si 113 V.Am verificat final linii,sursa atit in primar cit si in secundar, schimbat optocuplor deconectat fiecare infasurare din secundarul chopper,schimbat elco de pe B+(115V).Fara nici un rezultat tv-ul este K.O.Are cineva idee ce ar putea fi defect?.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

In mod normal sursa la 11AK30 cu bec in momentul in care ii dai start TREBUIE sa porneasca si sa ramina cu ledul VERDE aprins.Inteleg ca la tine trece din nou in rosu ceea ce nu este corect!Am citeva idei:1.Verifica condul de pe tensiunea de 300v,dupa punte.2.Verifica IC118,Q804.3.Scoate memoria si pune una goala sa vezi daca ledul verde ramine aprins.4.Verifica sursa de alimentare a junglei(sa nu fie defecta sau sa nu aiba lipituri reci).P.S. ESTE FOARTE IMPORTANT CA FARA FINAL DELINII SI CU CONSUM FALS CU REZ. SI BEC LEDUL VERDE SA RAMINA APRINS LA PORNIREA DIN TELECOMANDA SAU DIN PANOU CU P+ SAU P-!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines