luciann Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Stie cineva codu ? , am cumparat si se vede prea marita imaginea, de exemplu la realitatea nu se vad benzile de jos, multumesc anticipat :P Link to comment
bobo Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 nu ati dat detalii despre sasiu.cititi mai jos si incercati codul de menu service.succes!viewtopic.php?f=17&t=36278 Link to comment
tv1 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Stie cineva codu ? , am cumparat si se vede prea marita imaginea, de exemplu la realitatea nu se vad benzile de jos, multumesc anticipat :POri dai date concrete despre sasiu ori topicul tau ajunge la pubela.Nici macar modelul televizorului nu l-ai scris. Link to comment
Guest Corcodelgeo Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Am si eu 2 probleme.. Am un tv sunny si am vrut sa il setez la controlul parental. Am bagat un cod si codul a o fost "inregistrat" dar programul se vede in continuare ba mai mult nu pot sa il scot din instalare. Am gasit cate ceva pe aici fiindca nu imi mai recunoaste codul desi e cel bun, dar am facut o alta tampenie am intrat in service cu buton oprire si txt apasat si acum nu mai pot iesi de aici.... Ma poate ajua cineva?Macar sa pot iesi din service. In principiu acum e blocat pe un program peste care se vad niste coduri. Link to comment
radu ionel Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Sunny model At21128NF-una din variante-;cu volumul la minim(-) de pe panoul frontal(se tine apasata tasta vol- pina ajunge la min,apoi apesi simultan tasta DISPLAY de pe telecomanda.Iesire menu St-by!!!... Link to comment
Guest Corcodelgeo Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Multam fain. Intre timp am reusit pe principiul bb .... am apasat pe toate tastele cu rabdare pana am reusit. Codul era ala din fabricatie ca de fapt nu il tinuse minte pe cel introdus de mine. Oricum un tv mai tampit ca sata nu am vazut. Pe toate telecomenzile pe care le-am incercat, a lui dand semne serioase de oboseala, ca sa schimbi programul post cu post trebuie sa apesi pe .... tastele de volum iar pt restul functiilor e dezastruuuu. Asa ca functionez cu 2 telecomenzi; cea originala mere pt volum program doar pe un post inapoi cea de inante nu merge, pt setare timp de inchidere deschidere, iar pt dat direct pe un program de ex 46 cu cea noua sau pt stabilit ora de inchidere, dupa ce am intrat in fereastra de setare cu telecomanda originala ora o formez cu cea noua, la cea veche nu mai merg toate tastele cu cifre.... deci e ca la nebuni.Am incercat si telecomanda de tip Pilot si acum am una vivanco UR 12. Am mai avut si altele dar exact aceeasi problema au avut; nu corespund tastele orice cod as incerca. Nu mai zic ca imaginea e ca si cum ar fi data pe mai maree cam jos scrisul la titrari. Ce mai o porcarie de tv. Next time imi iau un Phylips ca e sfant. Link to comment
radu ionel Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 am reusit pe principiul bb .... .... tastele de volum iar pt restul functiilor e dezastruuuu. Asa ca functionez cu 2 telecomenzi; .Ce mai o porcarie de tv. Next time imi iau un Phylips ca e sfant._______________________________________________________#bb#- cred ca tradus este bijbiiala.Un cetatean avea o sacosa de telec.ptr un singur tv(fiecare telecomada corespundea Doar unei taste functionale) Procurati-va Doar una din telec.;originala;Shov-Imago...>>RC-300E>>MTK-165 Link to comment
Recommended Posts