t-daniel Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Am cumparat acest monitor defect in speranta ca-l voi repara pentru utilizare personala. Initial am crezut ca este sursa deoarece nu se aprindea nici macar ledul de st-by, insa apoi am constatat ca scoate tensiunile de 5v si 12v. Stabilizatoarele de 1.8v si 3.3v de pe placa digitala sunt bune. Poate cineva sa ma ajute cu o schema sau o sugestie ce sa verific?(eventual cumpar o placa sh) Atasez o poza cu placa in cauza: http://i40.tinypic.com/14kwhg.jpg Link to comment
paull00 Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Am cumparat acest monitor defect in speranta ca-l voi repara pentru utilizare personala.Initial am crezut ca este sursa deoarece nu se aprindea nici macar ledul de st-by, insa apoi am constatat ca scoate tensiunile de 5v si 12v.Stabilizatoarele de 1.8v si 3.3v de pe placa digitala sunt bune.Poate cineva sa ma ajute cu o schema sau o sugestie ce sa verific?(eventual cumpar o placa sh)Atasez o poza cu placa in cauza:http://i40.tinypic.com/14kwhg.jpgSchimba quartz-ul de 24.000 si verifica-i si trecerile(traseele catre procesor). Link to comment
bobo Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 procesorul este alimentat?posibil lipsa 5v pe procesor(verificati traseul de 5v la procesor,memorie).succes! Link to comment
t-daniel Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Procesorul si memoria sunt alimentate.Am verificat si toate fuzibilele de pe placa si sunt ok.O sa incerc si inlocuirea quartz-ului zilele astea. Link to comment
t-daniel Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Am inlocuit si quartz-ul fara nici un rezultat.Daca nu are nimeni o placa de vanzare cat de curand va ajunge la vanzari ca donator de organe. Link to comment
Guest mrsvsn Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Daca erai in Timisoara il luam eu sa-l purec ca am un monitor cu tub de care m-am saturat cat l-am reparat(nici acum nu merge bine) si vreau sa iau un lcd dar nu prea am bani. Link to comment
Recommended Posts