TITI Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Salut am facut rost de la un coleg de servici de un amplificator Electronica de 2x35W dar e toata electronica fara sa am carcasa si modulele nu sunt legate intre ele are careva vreo schema multumesc din siflet Link to comment
Guest lazur Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Electronica si mai cum? (modelul) Link to comment
TITI Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 e unu cri cu fata metlica din aluminu si are o caruta de butoane si se aude best are un bas ..................are un buton mare de volum Link to comment
Kytan666 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 stiu eu ce e, nush ce model e exact dar am si eu asa ceva acasa, doar ca eu am facut-o de 2X80W folosec doar carcasa si corectorul de ton,scrie pe spate ce model e dar....pana ajung eu acasa.....vezi la cel de la care ai luat modulele poate mai e scris pe carcasa ,e o tablita neagra nituita Link to comment
niq_ro Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 cred ca-i vorba de cea facuta de Electronica Industriala (ELPROF) A350a mai fost prezentata pe forum... daca nu mai e o pun eu maine Link to comment
niq_ro Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 schema o puteti descarca de AICI Link to comment
TITI Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 multumesc mult niq_ro :lol: Link to comment
Recommended Posts