Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectica audio-video


Recommended Posts

Guest micaradu

Salut! Este primul meu post aici si sper ca nu am o sa deranjez pe nimeni cu intrebarile mele. Vreau sa conectez un hdd player la un tuner tv extern. Am deja conectat la el pe intrarile RCA un DVD player. Singura intrare disponibila ar fi un S-Video dar playerul hdd nu are decat iesire pe 3 mufe RCA. Intrebarea mea ar fi de unde as putea cumpara din bucuresti un cablu sau un adaptor de la 3xRCA la S-Video cu 4 pini? As avea nevoie de adresa exacta a magazinului, pentru ca deja caut de cateva zile si nu am reusit sa gasesc nicaieri.P.S. Switch box RCA nu este o solutie....am deja unul si pe langa pierderile de calitate e si voluminos si incomod de comutat de fiecare data.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest micaradu

Am incercat si posibilitatea asta, dar pana acum am gasit doar de 2 tipuri:-De la RCA la S-Video cu 4 pini, dar care aveau o singura mufa RCA (mie imi trebuie 3)-De la RCA la S-Video cu 9 pini(asa ceva am si eu pe tv-out la laptop si desktop, dar imi trebuie cu 4 pini)Daca nu stie nimeni de unde se pot cumpara, as aprecia macar o schema si imi mufez singur cablul. Nu am idee cum se faca conexiunile pe mufa de S-Video.Merci mult pentru raspunsuri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines