Guest oprah Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 nu stiu ce sa fac!imaginea este prea sus si banda neagra de jos la fel , si se vede deformatsi nu stiu daca este de la reglaje sau este defect :cry: Link to comment
Nonny149 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 nu stiu ce sa fac!imaginea este prea sus si banda neagra de jos la fel , si se vede deformatsi nu stiu daca este de la reglaje sau este defect :cry:Ce model e ? Link to comment
milo01miau Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 in primul rand trebuiesc schimbati toti condensatorii de la cadre!!!!!!!!!de ce? Link to comment
Guest oprah Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 modelul este 2154DXdeci este ceva defect, si nu este dosr din reglaje?merita reparat si cat costa? Link to comment
Guest oprah Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 deci este ceva defect, nu doar un reglaj cum am crezut eumodelul este Nei 2134TXmerita reparat sau costa prea mult? Link to comment
Mihai85 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Normal ca merita reparat.Nu ar trebui sa te coste mult,asta daca nu dai peste un depanator... icon_jook icon_jook Link to comment
Recommended Posts