AlpHso Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Are careva o schema prin care sa-mi fac un adaptor pt un hd de 2,5 inch de laptop la o magistrala ide pt un hd de 3,5 inch? Link to comment
Blind Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ce-ar fi sa iti cumperi direct adaptorul? Nu crezi ca e mult mai simplu decat sa te complici sa il faci de la 0? Ia cauta pe google putin, se gasesc adaptoare de toate tipurile si la noi. Link to comment
Stefan Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 cel mai ieftin gasit e pe la 5 lei dar nu am idee cum este, adica nu stiu daca este bidirectional :nebunrau:mai sunt cateva adaptoare ieftine dar prefer sa nu pun link-ul ca nu plateste nimeni reclama !!! Link to comment
Guest Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Sigur este bidirectional, adaptorul este facut numai din trasee si conectori, nu are nevoie de componente pentru ca ambele tipuri de HDD au aceleasi semnale, doar conectorul difera. Unde ai gasit cu 5 lei ? Vreau si eu unul, zi-mi pe PM daca nu e voie pe forum, te rog. Link to comment
Recommended Posts