Administratori Badman Posted January 5, 2009 Administratori Share Posted January 5, 2009 Motivati va rog si votul Link to comment
Administratori Badman Posted January 5, 2009 Author Administratori Share Posted January 5, 2009 Am votat la cel mai prost pe Firefox, toate stiu sa alinieze fain forumul dar firefox nu stie, pana si Chrome stie care e cel mai simplu Link to comment
andiy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 IE. Mai trebuie o motivatie? Nu stiu la ce te referi cand spui ca firefox nu stie, insa, din 2004, pe forumul asta intru numai cu firefox. Si nu am nicio problema. La multi ani! Link to comment
MifTy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 firefox de windows cam suckeaz? câteodat?... îns? cel pu?in nu-mi crasheaz? aiurea, e imun la activex, ?i cu ajutorul pluginurilor ?i addonurilor se transform? într-un swiss army knife... cu rezerva c? unele addonuri în stare beta îl pot crasha u?or.?i asta e o pedeaps? binemeritat? dac? tu, ca simplu user, nu programator sau beta-tester bagi add-onuri beta!!!google chrome e doar un firefox simplist, cu alte logo-uri, opera mi se pare bloated... Link to comment
radue Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 IE mi se pare cel mai prost. Pe langa binecunoscutele gauri de securitate personal urasc interfata sa.Firefox folosesc de ceva vreme buna. Am folosit si Chrome, dar imi lipsesc 2 addonuri de Firefox, asa ca inca astept sa apara addonurile pe Chrome. Mai are cateva minusuri si asta, dar mi se pare net superior fata de restul.Opera... asta mai traieste ? Link to comment
paul14 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 IE e cel mai prost si naspa dupa mine. De cand am net folosesc numai mozila. Cum zicea cineva: "IE e bun doar ca sa downloadezi mozila"; asta daca nu il ai deja in pc.Pe la rude am mai folosit si opera. E bun ca sa zic asa, dar mi se pare mai greoi cu user-ul. Pe asta il mai folosesc pe telefon.De chrome ala nu stiu nimic ca nu l-am incercat. Link to comment
nickrvl Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 IE. Mai trebuie o motivatie? Nu stiu la ce te referi cand spui ca firefox nu stie, insa, din 2004, pe forumul asta intru numai cu firefox. Si nu am nicio problema. La multi ani! Asta voia sa zica Vasile cu aliniatu'[attachment=0]Clipboard01.jpg[/attachment] E destul de enervant, si ca consolare (scuzati cacofonia) si Opera tot asa face, in schimb IE nu are probleme, si cu toate asta nu l-asi da pe Mozila mai ales ca de curind am invatat cum sa blochez anumite site-uri din el, e destul de bun. Mi-a scapat, aici vorbim de fapt despre cel mai prost Browuser. Link to comment
yo6ghd Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Salutare. Am votat IE cel prost explorer posibil. S-a evidentiat mai sus este cred unul din cele mai vulnerabile browser-e pe care le-am intalnit pana acum. O perioada am folosit Netscape, dupa care am trecut pe opera o perioada si acum de mai bine de 3 ani sunt cu "vulpita roscata" hi hi hi. Sunt foarte multumit si impreuna cu add-onurile pe care le gasesti se poate transforma intr-un super browser. Toate sunt la-ndemana.73 ! & 88 ! de yo6ghd Link to comment
radue Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Firefox a fost construit din codul sursa Netscape Link to comment
MifTy Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 doar prima versiune, versiunea 2.xx a avut cod rescris de la 0... el pu?in a?a sustin cei din proiectul mozilla...?i chestia cu alinierea: verifica?i ca pagina care e mai mare decât ecranul s? nu con?in? un post cu o imagine MARE!!!de obicei una pus? de mine, când înc? nu mi se belise 19 inciul... atunci aveam rezolu?ie 1200x1024, ?i evident c? o asemenea imagine este mult mai mare când ai rezolu?ia la 1024x768... sau 800x600, de?i ar trebui s? ai un monitor de-a dreptul antic, ?i/sau dioptrii m?re?e la ochelari ca s? apelezi la rezolu?ie a?a de mic?!!! Link to comment
nickrvl Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 doar prima versiune, versiunea 2.xx a avut cod rescris de la 0... el pu?in a?a sustin cei din proiectul mozilla...?i chestia cu alinierea: verifica?i ca pagina care e mai mare decât ecranul s? nu con?in? un post cu o imagine MARE!!!de obicei una pus? de mine, când înc? nu mi se belise 19 inciul... atunci aveam rezolu?ie 1200x1024, ?i evident c? o asemenea imagine este mult mai mare când ai rezolu?ia la 1024x768... sau 800x600, de?i ar trebui s? ai un monitor de-a dreptul antic, ?i/sau dioptrii m?re?e la ochelari ca s? apelezi la rezolu?ie a?a de mic?!!!Nu cred ca ai inteles.Uite doua exemple cu postul tau, prima cu Mozila a doua cu Explorer:[attachment=1]Clipboard01.jpg[/attachment][attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]Explorer-ul dimensioneaza automat fata de Mozila, din punctul asta de vedere are o bila alba. Link to comment
Lyvyutzu Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Eu folosesc ie 7 si se descurca bine. Nu stiu ce aveti voi cu el Link to comment
danb1974 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 IE6, dovedit de faptul ca google a zis "baieti, nu-l mai folositi"IE in general daca ai incercat vreodata sa faci o pagina mai desteapta (div-uri, css) Link to comment
UltimateW Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Am votat firefox cel mai prost browser deoarece se misca mai incet ca IE si daca deschid mai multe linkuri mi se blocheaza 5 secunde dupa care isi revine. IE8 e mai vulnerabil dar are o interfata mai placuta.+ Firefox suna penibil Link to comment
Administratori Badman Posted January 7, 2009 Author Administratori Share Posted January 7, 2009 Da si la mine se misca mai incet ca IE si ca toate iar pana se deschide ma plictisesc, nu am calculator asa de prost P4 3G dual core si 2,5G de memorie Link to comment
Recommended Posts