Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati-mi o cutie pt. dif bass SAL-AHX2030


ctindex

Recommended Posts

Salutare, am un difuzor SAL -AHX2030 pe el scrie subwoofer 120W/4 Ohmi si asi dori sa imi recomandati o cutie cu bassreflex pentru el.Ce am masurat pe el ar fi cam asa:200mm diametru (pe carcasa), 182mm diam membrana, 120mm la D magnet, 100mm H de la magnet la membrana, alte detalii mu stiu despre el dar am niste poze. In speranta unui ajutor va multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

scuze dar exact asta am gasit si eu si ma interesa un proect de cutie cu dimensiunile la pereti si la bassreflex. cu datele astea am inteles ca se baga intr-un prog si iti da cotele la cutie,dar nuam prog-ul si nu ma pricep sa lucrez cu asa ceva. salutari si realizari cu satisfactii!!!

Link to comment
Share on other sites

La program nu am decat executabilul si cu dublu clic incepe sa se instaleze si atit.Nu are nici un alt fisier, daca aveam manualul nu mai puneam atatea intrebari. Imi puteti spune si un alt prog pentru calculat cutiile la boxe. Oricum mersi pentru raspuns.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines