Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwofer auto

Guest dragosvoda_is

Recommended Posts

Guest dragosvoda_is

vreu sa-mi confectionez un subwofer am 2 boxe de pick-up de 15 W au cutie de lemn...Planul meu este sa le pun spate in spate dau o gaura in cutie ca sa fie o incinta comuna le prind cu suruburi....dar nu stiu cum sa fac legaturile,difuzoarele se leaga in serie...sau in paralel se mai pun ceva sigurante peacolo...Astept sfaturi....Multumesc

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bogdi16

1

• Dr.L

1

• paul14

1

• cristi666

1

vreu sa-mi confectionez un subwofer am 2 boxe de pick-up de 15 W au cutie de lemn...Planul meu este sa le pun spate in spate dau o gaura in cutie ca sa fie o incinta comuna le prind cu suruburi....dar nu stiu cum sa fac legaturile,difuzoarele se leaga in serie...sau in paralel se mai pun ceva sigurante peacolo...Astept sfaturi....Multumesc

Daca te plictisesti si vrei sa experimentezi...fa treaba asta, dar daca te astepti sa iasa ceva cat de cat acceptabil, atunci renunta la ideie si alege ceva din comert sau stabileste un buget si poate te ajutam.