Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelieru' lu' misa (cel rau)

mișa

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mișa

24

• Badman

3

• alin 105

2

• radu cnc

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai Vasile! Lampa aia chiar geneaza curent atit cit sa functioneze un radio cu lampi! Nici eu nu am crezut pina nu am avut asa ceva! Totul e vizibil, adica daca vi la mine miine (si te invit) asta vezi. Io nu am timp sa umblu cu smecherii.

• Administratori

Nu am zis ca umbli cu smecheriiEu mai demult am pus mana pe o astfel de lampa dar din pacate era distrusa si nu am putut sa o incerc

Vasile, ma itereseaza lampa ta. In sensul ca o vreau, adica vreau sa o cumpar. Sorin! sunt socat. Nu e buna poza aia penru tine. Da-o ' n frantz. Mai bine pui poza ta sigur e mai frumoasa. Eu asa am facut.

Pacat ca ai luat-o asa... eu eram sincer... pentu orice porcarie trebuie sa improvizez, un strung m-ar ajuta...

Nu am luat-o asa.... era doar o parere. Tu ..... Vezi ce faci Ca esti destept. ( da ma enervezi cu poza ta) - e o gluma chestia din paranteza

am si eu on intrebare: dracovenia aia spanzurata de tavan ce este?Multam

termogeneratorviewtopic.php?f=183&t=4549&st=0&sk=t&sd=a&start=915@misa-cand ai postat mai demult poze cu atelierul,parca nu era mai mare? si erau si multe radiouri cu lampi acolosau ala nu era atelierul? :nas:
Atelierul meu intotdeauna a avut 8X4 m deci 32 metri patrati.Erau mai multe radio-uri cu lampi. Nu am cum sa le tin pe toate in atelier. Am vreo 200. Le tin in mansarda (care oricum nu e gata). Sper ca in curind (2009) sa poata fi vizionate de oricine.