nightmares993 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 am un nokia n80 de vreo jumatate de an, si de ceva timp, sunetu a inceput sa se auda mai incet, in loudspeaker, nu in handset, nu stiu care ar fi problema..mai am un prieten tot cu n80, si se aude mult mai tare tel lui....si...slide-ul a inceput sa merga f greu Link to comment
MihaiGSM Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Probabil ca s-a imbacsit de praf. Daca te pricepi poti incerca o curatare si o degresare urmata de o ungere cu ulei de mecansime fine a slide-ului. La speaker nu cred ca ai ce-i face, trebuie schimbat ptr ca orice interventie asupra lui nu e benefica. Link to comment
nightmares993 Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 daca stii cumva cum il pot desface,,,sa ajung la mecanismul de la slide... Link to comment
eugennico Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 daca stii cumva cum il pot desface,,,sa ajung la mecanismul de la slide...Tasteaza N80 pe youtube si gasesti ceea ce cauti!! Link to comment
nightmares993 Posted December 30, 2008 Author Share Posted December 30, 2008 m-am uitat, ca mi-a dat si mie prin cap.dar acolo nu arata decat cum sa-l desfaci de tot...si e way too much....credeam ca e putin mai simplu,,,, Link to comment
nightmares993 Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 acum ma confrunt cu o alta problema.cand deschid slideul si cand il inchid, ecranul se face alb pentru vreo doua secunde, dupa care totul revine la normal.am inteles ca este o problema des intalnita.cel mai bine cred ca o sa ma duc la un service.... Link to comment
Guest bazz20 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 salutare am si eu o problema cu o mufa(conector) de alimentare tot la un n80, stiti unde as putea gasi sau daca are careva de vanzare ,cea veche sa rupt contacul de intra in mijlocul la mufa de la incarcator ms Link to comment
MihaiGSM Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Caut pe la vreun service ceva din oras de la tine, ori daca nu baga un anunt la sectiunea "Cumparari" Link to comment
Recommended Posts