Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Daega LK15

FLORIN IORDACHE

Recommended Posts

Salut am si eu un Tv Daega LK15 si as vrea si eu menu service sau dumpus de la el va multumesc mult,are intregratele astea LC863532B 54H6 si LA76810 memoria este 24C08,si sasiul de la Tv Daega LK15 este XU-2125M3 ver1.2

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORIN IORDACHE

3

• bigbrother

1

• leoncris

1

• gaeventura

1

Top Posters In This Topic

• 6 years later...

caut si eu meniu service la tv.DAEGA  .....i-am schimbat circuitul integrat de cadre La 78040B si condesatoarele si e putin deplasat pe verticala .si iarasi o problema cu tranzistorul B 892 PNP darlington ,se arde mereu merge incins am micsorat si sursa si cele cumparate sau ars ...am facut din doua tranzistoate pnp alt tranzistor ,si vad ca merge caldut  ......(pt cei care se lovesc cu tranzistorul b892 )......

Incearca asa :
Apăsa butonul "MENU" de pe telecomandă
pentru a intra în meniu, apoi introduci codul "6483" pentru a revenii la setările din fabrică.
În meniul de service, setați ENG.OPTION = 1
Ieși din acest mod în două feluri:
1. După apăsarea  MENU introduci codul "8633", sau " 8 6 0 0" pentru a intra în mod "PRODUCT", apoi repeti operația (după apăsarea MENU, introduci codul "8633"), pentru a reveni la normal.
2. opțiune în MENU03 "PROD MODE" = 0 Install, iar apoi apăsa butonul "MENU" pentru a ieși din meniul de serviciu ..

Sau 

Intrarea in meniul de service:
În meniul principal, introduci codul de 6 4 8 3, care este echivalentă cu apasarea FACTORY.
Modul de service cuprinde trei subcapitole: FACTORY, B / W BALANCE, ADJUST. Comutarea între ele prin apăsarea Factory, sau prin introducerea  codului  6483. 
Edited by leoncris