Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda


Guest ionescusandu

Recommended Posts

Guest ionescusandu

Posed un alba tvd 3406/a fara telecomanda

M-computer-M37160M8H-076FP

Video-M61266

Memorie-24c08

Doresc sa stiu ce tip de telecomanda pot folosi ptr.ca originala nu gasesc.

Am incercat cu telecomenzi universale URC 22B-8,ER-480,UET-606 si nu gaseste codul propice ptr a opri televizorul(tasta 1-canal 5,2-6,etc).

Orice informatie e binevenita mai ales ca tvd-ul este in norma I si va trebui sa intru in menu service.Multumesc anticipat .

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

cu URC22B puteti comanda televizorul si posibil si dvd-ul.nu incercati codurile din carticica ,nu corespund intotdeauna.trebuie o programare automata,in felul urmator:-se porneste televizorul-se apasa TV1 de pe telecomanda(se aprinde scurt led-ul telecomenzii)-se tin apasat simultan TV1 si SET timp de 3 secunde(led-ul telecomenzii ramane aprins)-se apasa SET(led-ul va palpai)-se apasa POWER( cu telecomanda indreptata spre tv)pana se opreste tv-ul.la fiecare apasare POWER se modifica codul telecomenzii.in momentul cand s-a oprit tv-ul se apasa TV1 pt a memora acest cod.din acest moment puteti folosi telecomanda pt a putea actiona televizorul.pt dvd se va proceda identic cu mentiunea ca TV1 va fi inlocuit de DVD (daca telecomanda are aceasta functie)sau AUX.eu cu aceasta telecomanda am actionat concomitent un radio cd alba,si 2 tv-uri(goodmans si bush)toate provenite din anglia.succes!

Link to comment
Share on other sites

Guest ionescusandu

Va multumesc ptr.raspunsul promt,dar asa am si facut adica am dat pe fiecare la cautare automata(tv,dvd,aux,sat).A gasit niste coduri pe dvd si sat pe care nu le pot folosi ptr.ca functiile nu sunt corecte(tasta1=canal3,vol+ =canal8,etc)iar in stand by nu intra nici la cautare si nici dupa ce a gasit codul.Am gasit pe net o telecomanda(nu la vanzare) ptr.THE SINGING MACHINE care cred ca ar merge rc919.Totul depinde de procesorul din tv.Daca mai si alte propuneri le ascult si aplic imediat.Cu stima Ionescu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest celsius

Aceeasi problema o am si eu.Nu gasesc tc. pt. tv combo ALBA model TVD 3406/A.Am incercat toate tc.universale si nu exist nici un cod care sa se potriveasca.Ar fi o solutie si o tc. care sa faca numai functiile televizorului. Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest celsius

Va multumesc dle.Codrin,dar nu am reusit.Tc.care ati recomandat-o,RC919,nu am gasit-o la Vitacom, dar o fatuca amabila mi-a spus ca la ei in calc. apare ca inlocuitor la aceasta, P1584.Prin urmare am comandat P1584,pe care binenteles nu o aveau.Am cumparat in sfarsit p1584 de la BBrom dar nu face nici o functie.Prin urmare daca aveti alta varianta m-ar ajuta ff.mult. Cu respect , CELSIUS.

Link to comment
Share on other sites

ar mai fi o varianta.

eu zic ca se mai poate rezolva(simplu si cu pret rezonabil) cumparand

o telecomanda programabila GBS "MADE FOR YOU"

modelul cel mai apropiat este ALBA TVD3407 (m-am uitat si asa este)

se poate ca firma respectiva sa detina softul si ptr ALBA TVD3406

contactezi firma asta si le comunici modelul iar ei ti-o programeaza si ti-o trimit

 

http://74.125.77.132/search?q=cache:HWd ... cd=1&gl=ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines