Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stie cineva?

Recommended Posts

saLut SI SaRbaTORI feRiCiTE!

am dowNladat azi Un Plug-in PenTRU wInAMp, CaR ImI FaCe CA leDURILe DE lA tastAtUrA sA clIPEaScA Dupa RiTMul MUZiCII, (CA O miniorga). sTIE CINeVa Sa IMi EXpLICe cum FUNCtIoneAZA?

Edit: E chiar greu sa pui toate literele la fel? Sau e mai "trendy" asa?

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmmmmm, sa configurez plug-inul stiu si eu, eu vroiam sa aflu cum sunt comandate ledurile de la tastatura - dispozitiv periferic de intrare. Cand vreau sa se aprinda ledul CapsLock apas tasta corespunzatoare. Cum e comandat ledul din interiorul Pc-ului? se poate face vreun dispozitiv care sa amplifice semnalul => o orga de lumini cu setari din pc?? :nebunrau:

am incercat si eu metoda de aici cu plug-in-ul dar nu imi place cum licare led-urile. am incercat ambele versiuni :somn: parca v.0.333 Alpha e mai stralucita dar tot nu imi place indiferent de setari. vazusem pe youtube un clip super cu ledurile de la tastatura (erau schimbate culorile la led-uri) si faceau exact ca un vu-metru :da

hmmmmm, sa configurez plug-inul stiu si eu, eu vroiam sa aflu cum sunt comandate ledurile de la tastatura - dispozitiv periferic de intrare. Cand vreau sa se aprinda ledul CapsLock apas tasta corespunzatoare. Cum e comandat ledul din interiorul Pc-ului? se poate face vreun dispozitiv care sa amplifice semnalul => o orga de lumini cu setari din pc?? :nebunrau:

Cred ca se poate face o astfel de miniorga la usb. Iei o tastatura pe usb fuunctionala o desfaci iei montajul cu leduri, sI poti chiar sa o montezi in pc ;) . ceva mai deosebit .

Am facut eu acum cativa ani o orga de lumini pe portul paralel, cu programare facuta in C++, dar din pacate nu prea stiu cum sa interactionez cu winampul ca sa construiesc asa ceva pe post de plugin. O sa caut ceva documentatie, refac proiectul cand o sa am ceva timp si postez aici si schema si programul. Bine... schema e banala: leduri cu rezistente de 470-600 Ohm legate la cele 8 iesiri ale portului.