Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imagemap judete Romania


Guest

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Chiar mi-a fost lene sa citesc tot ce scrie in limba aia necunoscuta...Ideea este ca se pot fura imagemap de pe o gramada de site-uri. Cupoligoanele mai mult sau mai putin reusite. Dar nu e frumos sa furi...Pana la urma am gasit ceva si free si destul de destept sa trasezepoligoanele corespunzatoare judetelor cu o inalta acuratete.

Link to comment
Share on other sites

Scuze !! nanopico , intentia a fost buna ,dar finalizarea proasta....aveam harta asta undeva intr-un depozit pe hard si vazand ca ai nevoie de o hrta a judetelor Romaniei am pus-o pe topic fara sa mai verific integritatea.Intradevar era in lb.maghiara ,dar vad si eu acum ca i-i lipseste executabilul.Eu am folosit-o cand aveam instalat Win 98.Acum am Vista si nu am putut s-o mai verific.Inca o data imi cer scuze si te asigur ca n-am "furat-o" de nicaieri si ca nu a fost vorba de vre-un banc de prost gust .Cu respect ....Flash !!

Link to comment
Share on other sites

Merci stefan !Sincer eu am vrut sa-l ajut pe nanopico ,dar adevarul e ca nu am verificat ce i-am trimis.Aceasta e o harta de pe timpurile cand ma pasiona turismul si faceam colectie de harti.Tot de atunci mai am niste harti montane,si harta Buuresti-ului,care de asemenea nu pot sa-mi dau seama cat de actuale mai sunt.Nu pot sa le verific nici pe astea deoarece ,dupa cum am mai spus,am istalat pe calculator Vista pe 64biti si nu prea vrea sa le deschida .Oricum,daca cineva le doreste adresa mea de email e:.(Sunt un pic mai mari 29Mb respctib 890kb).Poate mai sunt amatori .Cu respect ....Flash !!

Link to comment
Share on other sites

Pot sa iti fac in flash un image map la judete daca vrei,doar imi dai imaginea care vrei sa o folosesti.

S-a rezolvat, asa cum am scris mai sus. Multumesc frumos!
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines