Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatie radio vechi

ciprivw

Recommended Posts

salut, sunt cipri din baia mare si cu bucurie, acesta este primul meu topic pe acest forum. sunt broscar pasionat :) , am pe broasca un radio de prin anii 70, cred ca blaupunkt, am/fm, cu 6 memorii manuale. la inceput a mers, dar de la un timp nu mai merge. ideea e ca l-am incercat in casa...si culmea, merge. dar pe masina nu. ca observatie, am atins de cateva ori firul de plus la carcasa radio-ului... ma poate ajuta cineva pt repararea lui? adica nu sa il fac eu, ci trimis la cineva :d .cine ma ajuta?

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

salut, sunt cipri din baia mare si cu bucurie, acesta este primul meu topic pe acest forum. sunt broscar pasionat :) , am pe broasca un radio de prin anii 70, cred ca blaupunkt, am/fm, cu 6 memorii manuale. la inceput a mers, dar de la un timp nu mai merge. ideea e ca l-am incercat in casa...si culmea, merge. dar pe masina nu. ca observatie, am atins de cateva ori firul de plus la carcasa radio-ului... ma poate ajuta cineva pt repararea lui? adica nu sa il fac eu, ci trimis la cineva :d .cine ma ajuta?

ai atins plusul de carcasa aparatului ai ars siguranta prin care se alimenteaza,cauta siguranta si schimbo

si siguranta aceea e ok, becul din spatele scalei se aprinde, se aude bazait in boxa cateva secunde...si gata, moare, dar iluminarea inca merge

nebuloasa !in casa merge in masina nu!mergi la un baiat care monteaza casetofoane pe masini sigur o sa gaseasca hiba prin net e greu daca nu vezi scula

si cine crezi ca se baga sa radiouri din astea vechi? slabe sanse, in special aici in baia mare...

dupa mine daca e bun meserias si intelegator te poate ajutada mai multe detalii,poze ,cu ce este alimentat in casa,cum este alimentat in masina ?
  • 2 weeks later...