dynky Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Poate ma ajuta cineva . am doua imprimante si nu pot folosi nici una fiindca nu am programele necesare pt. a le instala . una este DELL Photo Printer 720 si cealalta , CANON BJC-3000 . va multumesc . Link to comment
Stefan Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 incearca aici pentru Canon nu am gasit pe site-ul lor si nu inteleg dc? Link to comment
MifTy Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 n-ai g?sit bichioz au drivere care se potrivesc la câteva zeci de modele de imprimante!! ia mai caut? odat?, dar caut? pentru seria bjc, nu neap?rat pentru 3000... care, apropo, e suportat? foarte frumos ?i în linux, prin cups... de?i tip?re?te LEEEEEEEENT!!!! Link to comment
Stefan Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 n-ai g?sit bichioz au drivere care se potrivesc la câteva zeci de modele de imprimante!! ia mai caut? odat?, dar caut? pentru seria bjc, nu neap?rat pentru 3000... care, apropo, e suportat? foarte frumos ?i în linux, prin cups... de?i tip?re?te LEEEEEEEENT!!!! a gasit ! vezi la software. Link to comment
MifTy Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 mda... ar trebui s? mai adun posturile... da' mi-e o lene româneasc? acuma... ?i când m? gândesc ce m? a?teapt? zilele astea, simt c? m? ia cu le?in!!! Link to comment
Recommended Posts