Guest neagugbrl Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 salut! ma poate ajuta cineva cu o schema testata de incarcator automat pentru 6 acumulatori de 2300 mAh Ni-MH? am frunzarit forumul dar nu am gasit nimic asemanator. ideal ar fi sa pot folosi in ea un integrat stabilizator Lm 7808 iar pentru monitorizarea incarcarii eventual niste led-uri.va multumesc anticipat! Moderator: Daca faceai ceva mai mult efort gaseai si despre U2400 si despre alte scheme. Data viitoare, frunzareste mai bine, ca lenea dauneaza grav sanatatii! Link to comment
mosfet Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Poti folosi un ic specializat ca Max712 sau 713 Link to comment
Guest neagugbrl Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 dap ..super integrat..dar unde naiba il gasesc??!?!?!? http://www.elecfree.com/electronic/nicd ... by-max712/ Link to comment
Stefan Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 cauta la sectiune magazine in cadrul forumului ca sigur il gasesti . am reusit sa dau eu de el dar e cam scump. cauta mai bine U2400, e ceva mai ieftin si e destul de performant (de un an ma tot chinui sa fac un incarcator cu U2400 dar nu reusesc sa imi fac timpul necesar pentru a incepe constructia lui) Link to comment
q_acdc Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 salut! ma poate ajuta cineva cu o schema testata de incarcator automat pentru 6 acumulatori de 2300 mAh Ni-MH? am frunzarit forumul dar nu am gasit nimic asemanator. ideal ar fi sa pot folosi in ea un integrat stabilizator Lm 7808 iar pentru monitorizarea incarcarii eventual niste led-uri.va multumesc anticipat!Cauta in targ,se gasesc incarcatoare de masini de gaurit ,de exemplu cele de la Bosch modelAL60DV ,7,2-14,4V(cel putin au si carcasa) Link to comment
Recommended Posts