Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator automat acumulatori 2300 mAh Ni-MH

Guest neagugbrl

Recommended Posts

Guest neagugbrl

salut! ma poate ajuta cineva cu o schema testata de incarcator automat pentru 6 acumulatori de 2300 mAh Ni-MH? am frunzarit forumul dar nu am gasit nimic asemanator. ideal ar fi sa pot folosi in ea un integrat stabilizator Lm 7808 iar pentru monitorizarea incarcarii eventual niste led-uri.va multumesc anticipat!

Moderator: Daca faceai ceva mai mult efort gaseai si despre U2400 si despre alte scheme. Data viitoare, frunzareste mai bine, ca lenea dauneaza grav sanatatii!

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mosfet

1

• q_acdc

1

• Stefan

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

cauta la sectiune magazine in cadrul forumului ca sigur il gasesti . am reusit sa dau eu de el dar e cam scump. cauta mai bine U2400, e ceva mai ieftin si e destul de performant (de un an ma tot chinui sa fac un incarcator cu U2400 dar nu reusesc sa imi fac timpul necesar pentru a incepe constructia lui)

salut! ma poate ajuta cineva cu o schema testata de incarcator automat pentru 6 acumulatori de 2300 mAh Ni-MH? am frunzarit forumul dar nu am gasit nimic asemanator. ideal ar fi sa pot folosi in ea un integrat stabilizator Lm 7808 iar pentru monitorizarea incarcarii eventual niste led-uri.va multumesc anticipat!

Cauta in targ,se gasesc incarcatoare de masini de gaurit ,de exemplu cele de la Bosch modelAL60DV ,7,2-14,4V(cel putin au si carcasa)
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines