vicelord Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Am si eu o problema cu un difuzor dintrun subwoofer. Difuzorul este de 30cm si ia sarit partea aceea pe care se sprijina aparatoarea.Sa incerc sa explic mai bine pe marginea difuzorului este o banda de lemn sau de ce o fi ea pe care se sprijina aparatoarea difuzorului/ se gaseste pe undeva???regards Link to comment
adircf Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 poti pune o poza ?Eu n-am mai vazut o banda de lemn sa sprijine ceva la un difuzor. :a: Link to comment
danzup Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Vorbeste de marginea din pluta care e lipita deasupra suspensiei membranei pe marginea exterioara a sasiului (unde se lipeste suspensia exterioara a membranei de sasiul difuzorului) .Nu se gaseste in comert . Link to comment
Bogdi16 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Cel mai bine ar fii sa pui o poza. Si sigur te vom putea ajuta. Link to comment
ari_panterra Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Vorbeste de marginea din pluta care e lipita deasupra suspensiei membranei pe marginea exterioara a sasiului (unde se lipeste suspensia exterioara a membranei de sasiul difuzorului) .Nu se gaseste in comert .nu se gaseste in comert iar ''aparatoarea'' e sita de protectie dar se gaseste un fel de''rama'' ce imbraca marginea difzorului(e mai mult pt estetica) care poate sa-ti dea acel centimetru necesar montarii sitei(capac,grilaj,etc) Link to comment
Recommended Posts