Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

televizor LG


Guest nik1965

Recommended Posts

Guest nik1965

Am un televizor LG model CF-20F 80X cu procesor CXP86441si jungla TDA8842 S1 care se manifesta foarte ciudat, adica sursa functioneaza dar nu da drumu la linii dacit in mod aleatoriu, adica mi s-a intimplat sa porneasca dupa ce am tinut mai mult apasat butonul de MENU de pe panou. Dupa ce a pornit a luat comenzile din telecomanda (schimbat canale, si oprit), apoi nu a mai vrut sa porneasca nici din telecomanda nici de pe panoul frontal. Ma poate ajuta cineva?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply
Guest nik1965

L-am pornit dupa ~o ora si a luat comenzile si de pe panou si de pe telecomanda, nu prea mai inteleg nimic, acum totul pare OK.Multam pentru schema.

Link to comment
Share on other sites

Guest nik1965

Revin cu noutati:Am pornit tv-ul ieri si a functionat cam 3-4 ore, timp in care comenzile de pe telecomanda mergeau fara probleme insa de pe panoul frontal sufletu, insa daca il opream din telecomanda pornea singur fara nici o greata. Cind l-am oprit prin deconectare de la retea nu a mai vrut sa porneasca nici in ruptu capului, si nici macar azi nu a vrut sa porneasca.Dupa cum am scris la inceput procesorul din el este CXP 86441 si nu CXP86324 ca in schema postata mai sus, si se observa pe placa ca procesorul a fost inlocuit, este oare posibil ca asta sa fie cauza?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest nik1965

Am schimbat memoria si acum pare sa functioneze normal insa dimensiunea verticala este cam mare, stie cineva cum se intra in meniul service?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines