zvasile Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Este un tv din seria c model vu2cc2,cand il dau mai tare apare grila de sunet sus (e la minim)si merge numai un cm,a mai patit cineva asa ceva,sa fie de la memorie?are cineva un bin?am mai patit mai demult asa ceva si am pus un pontentiometru pe volum,tv-ul are urmatoarea configuratie:tda 4605 sursa;ta8659cn jungla;tda 3653b cadre;24co2 memorie;mn 15151GBC procesor. va multumesc anticipat Link to comment
zvasile Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 nu stie nimeni??nare nimeni un bin?? Link to comment
Nonny149 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 nu stie nimeni??nare nimeni un bin?? nu cred ca are nevoie de memorie scrisa. incercati cu o memorie nescrisa. Link to comment
zvasile Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 nu stie nimeni??nare nimeni un bin?? nu cred ca are nevoie de memorie scrisa. incercati cu o memorie nescrisa.am pus o memorie goala,merge acum volumul perfect,dar acum are alta problema;apare pe ecran un clopotel(cu rosu)urmat de 3 : : : :.Nu merg nici tastele de pe panou Link to comment
zvasile Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 nu stie nimeni??nare nimeni un bin?? nu cred ca are nevoie de memorie scrisa. incercati cu o memorie nescrisa. am pus o memorie goala,merge acum volumul perfect,dar acum are alta problema; apare pe ecran un clopotel(cu rosu)urmat de 3 : : : :.Nu merg nici tastele de pe panou am rezolvat,era ceasul,totul e ok,multumesc nonny. Link to comment
Recommended Posts