Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitie osciloscop

Guest marcone

Recommended Posts

Guest marcone

Sunt pe cale de a achizitiona osciloscopul KR-7401 produs in Polonia de firma Pae Radiotechnika.Pe net nu am gasit nimic de el si nici tipul care il vinde nu mi-a dat prea multe detalii , tot cfe stiu e ca e cu 2 canale:).Are cineva o scula de asta si poate sa-mi dea mai multe detalii?

• 6 years later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tv1

1

• dragnea crinu

1

Top Posters In This Topic

Buna seara.Ati rezolvat cu osciloscopul? sunt in aceiasi situatie si am nevoie de ajutor.Eu am acelasi tip de osciloscop si cred mai degraba ca nu stiu eu sa-l operez si nu ca este el defect. Multumesc. Stima

Buna seara.Ati rezolvat cu osciloscopul? sunt in aceiasi situatie si am nevoie de ajutor.Eu am acelasi tip de osciloscop si cred mai degraba ca nu stiu eu sa-l operez si nu ca este el defect. Multumesc. Stima

Intrebati un user care nu mai este inscris pe forum.Si mai ales ,il intrebati dupa 6 ani de cand a postat ? :smt044 :smt044 :101

Intreaba-l pe userul amper ( mesaj privat ) poate te ajuta - vezi topicul :

viewtopic.php?f=19&t=16553