Guest leonardmuresan Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Buna ziua ! Am achizitionat in urma cu aproximativ sase luni o bicicleta electromagnetica Rovera. Dupa aproximativ 3 luni de utilizare a inceput sa patineze, am umblat la intinzator si problema s-a remediat. Am fost nevoit sa repet operatia de catva ori pana cand am constatat ca am ajuns la capatrul cursei intinzatorului. Intrebarea mea este unde as putea gasi o curea de schimb. M-am uitat pe site-ul firmei producatoare si nu am vazut sa aiba piese de schimb. Cureau de transmisie are urmatoarele inscriptionari : 4 PJ270 , South 146372.1. Cureaua are 3 canale longitudinale si urmatoarele dimensiuni : lungime 650 mm, latime 10 mm. Multumesc anticipat ! Link to comment
Guest leonardmuresan Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Salut ! A iesit din garantie, si in plus ma gandesc ca e o problema dificila daca cureaua trebuie inlocuita la aproximativ 3 luni. Recunosc ca nu este nu stiu ce marca, dar totusi 4 milioane de lei vechi nu-s asa putini bani. Link to comment
Recommended Posts