ALEKS Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Nu stiu daca gasesti, modulul e proiectat de mine. Dar poti construi unul de la 0 dupa schema mea, sau te poti inspira din ea.ALEKS Link to comment
woodoo Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 o intrebare......am auzit la cineva ca wu-metrul se leaga pe firul de la boxa... :confuz1 ......este adevarat.????????????????????.... Link to comment
stefanev Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 se leaga la semnal in amplificator. Link to comment
woodoo Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 dar wu metru pasiv.....sa legi pe firele de la boxa exista..????....sa-l pun direct pe fire dupa iesirea RCA..ma ajuta si pe mine cineva...va rog frumos... Link to comment
Dr.L Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 @ALEKS-ai reusit sa faci vumetrul cu vfd? daca da,pune poze filmulete etcbanuiesc ca merge corectms Link to comment
ALEKS Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Salutare,Din pacate nu am avut timp sa finalizez montajul din motive personale. Ma tem ca nici in urmatoarele 2 saptamani nu am sa-l pot finaliza intrucat nu am sa fiu in tara.Dupa ce-l termin am sa postez aici fotografii si eventual un filmulet cu tot cu sunet.ALEKS Link to comment
ALEKS Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Am inceput lucrul la VU-Metru. In functie de cat de mult timp am sa am, voi posta aici rezultatele. Cateva impresii: Numai de bine, ALEKS Link to comment
gr1ph0n Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 are cineva vreo schema pentru S1901P (M51901p) sau poate datasheet-ul acestui circuit. Este un driver pentru 13 led-uri. Link to comment
RealAlex Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Am inceput lucrul la VU-Metru. In functie de cat de mult timp am sa am, voi posta aici rezultatele.Numai de bine,ALEKSPoate te poti inspira de aici: http://pin.if.uz.zgora.pl/~jsieracki/VFD_VU.htmlAsteptam vesti. Link to comment
Swat Cat Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 are cineva o idee daca exista un integrat de vu-meter care sa aprinda toate ledurile pe la 100mV.....sau sa fac o schema auxiliara cu un tranzistor care sa amplifice tens la ceea care o poate citii vu-metru? Link to comment
niq_ro Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 poti folosi un UAA180, vezi datasheet-ul de la http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datashee ... AA180.html reglezi Vrefmax la 100mV si ..gata (si Vrefmin=0V sau 10mV) Link to comment
Swat Cat Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 deci sa inteleg ca el face in functie de Vref......sper sa mearga...thx Link to comment
MifTy Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 dar wu metru pasiv.....sa legi pe firele de la boxa exista..????....sa-l pun direct pe fire dupa iesirea RCA..ma ajuta si pe mine cineva...va rog frumos...da, exist?!!!erau ni?te boxe bulg?re?ti cu a?a ceva, dar alea indicau puterea b?gat? în boxe, nu erau vumetre!!!se alimentau din chiar semnalul din boxe... Link to comment
gogoo Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Am facut si eu 4 vu metre,mai trebuie sa fac inca 1 si sa le leg la sistem.Ce ziceti? Link to comment
tiptronic Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Pt. woodoo si nu numai: Link to comment
Recommended Posts