Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulator temp. laminator PCB cu Atmega 8


Guest robin1234

Recommended Posts

Guest robin1234

Buna ziua, nu reusesc sa compilez un fisier in C pentru un controler de temperatura aferent unui laminator, fisierul de compilat cu AVR Gcc este anexat. Valoarea ADC este corespunzatoare 150 grade C (doresc asta pt. folie de retroproiector), fata de originalul care are setpoint-ul pt. 180 grde C (pt. hartie lucioasa).

 

Linia de program cu pb. este: fdevopen (uart_putchar, NULL, 0). Am folosit ultima versiune WINAVR pt. compilare.

 

Link-ul de origine este: http://thomaspfeifer.net/

 

Am anexat si 2 poze cu "rezultatele"; in cea de-a doua am eliminat un zero si s-a compilat, dar cel mai probabil e gresit...

 

Ma poate ajuta cineva sa-l depanez (sintaxa cred ca nu e corecta)?

Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

fdevopen are 2 parametrii, asta-i motivul pentru care iti da eroare.Eu personal nu folosesc functiile astea pentru streamuri, pentru ca folosesc malloc, cea ce consider overkill la un mcu de 8 biti, dar mam uitat un documentatie versiunea 1.4.7, poate intro versiunea mai veche de avrlibc are cu 3 parametrii.

Link to comment
Share on other sites

Guest robin1234

Asta explica al doilea rand de eroare si de ce in al doilea caz se compileaza. Nu stiu cum ar tb. sa arate functia put_char ca sa fie "compatibila" (=argument) al lui "fdevopen". Multumesc oricum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines