nickrvl Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Salut.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum pot sa scap de astea?[attachment=1]Clipboard01.jpg[/attachment][attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]In timp ce eu navigez "linistit" pe net i-mi apar bazaconiile astea, e vre-o sansa sa scap de ele?Folosesc Mozila, nu intru pe pagini obscure sau ma rog foarte rar si ferestrele ale i-mi apar separat de fereastra mea principala. Link to comment
junior Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 blocare continut Plus rezolva problema ta . Link to comment
Administratori Badman Posted December 14, 2008 Administratori Share Posted December 14, 2008 Spam nesintit Link to comment
Blind Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Instaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi. Link to comment
Dr.L Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 chestiile alea apar inclusiv de pe tinypic si imageshack Link to comment
nickrvl Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 blocare continut Plus rezolva problema ta .Cu toate ca in blocare continut e blocat[attachment=1]Clipboard03.jpg[/attachment] tot se deschide [attachment=0]Clipboard04.jpg[/attachment] Link to comment
Stefan Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 la Opera le blocheaza automat ! cred ca se poate face si la firefox ceva, dar nu gasesc acum ! Link to comment
Blind Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Instaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi. Link to comment
hugo Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Incearca si pluginul NoScript pentru Firefox. Link to comment
nickrvl Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 la Opera le blocheaza automat ! cred ca se poate face si la firefox ceva, dar nu gasesc acum !Firefox nu are asa cevaInstaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi.Nu are legatura nici cu spyware si adware, sint ferestre din exterior, adica la accesarea unor site-uri acele ferestre se deschid paralel, nu ma incurca prea tare dar sint enervante, oricum am instalat si spaybot.Un program cu efect si care blocheaza orice i-i arati e NetDog dar "e cu bani" Link to comment
paul14 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ba creca are si firefox optiune de blocare; nu stiu ce am bifat pe acolo dar la multe saituri blocheaza porcariile alea Link to comment
Stefan Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la Exceptions Link to comment
nickrvl Posted December 14, 2008 Author Share Posted December 14, 2008 si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la ExceptionsPop-up blocheaza, dar site-uri tot nu vrea cu toate setarile pe care le-am facut. blocare continut blocheaza doar bannere, acum m-am luminat https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 si mozila nu are blocari site-uri http://www.firefoxanswer.com/firefox/93-firefox-2.htmlAcum lucreaz cu Opera, ce simplu se face toata traba de aici. Link to comment
SirRoger Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Baga adresele in firewall, daca ai..... Link to comment
nickrvl Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Baga adresele in firewall, daca ai.....Se poate si in ZoneAlarm? Link to comment
Recommended Posts