Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spam sau reclama?


nickrvl

Recommended Posts

Salut.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum pot sa scap de astea?[attachment=1]Clipboard01.jpg[/attachment][attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]In timp ce eu navigez "linistit" pe net i-mi apar bazaconiile astea, e vre-o sansa sa scap de ele?Folosesc Mozila, nu intru pe pagini obscure sau ma rog foarte rar si ferestrele ale i-mi apar separat de fereastra mea principala.

Link to comment
Share on other sites

la Opera le blocheaza automat ! cred ca se poate face si la firefox ceva, dar nu gasesc acum !

Firefox nu are asa ceva

Instaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi.

Nu are legatura nici cu spyware si adware, sint ferestre din exterior, adica la accesarea unor site-uri acele ferestre se deschid paralel, nu ma incurca prea tare dar sint enervante, oricum am instalat si spaybot.Un program cu efect si care blocheaza orice i-i arati e NetDog dar "e cu bani"
Link to comment
Share on other sites

si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge :ras: cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la Exceptions

Pop-up blocheaza, dar site-uri tot nu vrea cu toate setarile pe care le-am facut. blocare continut blocheaza doar bannere, acum m-am luminat https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 si mozila nu are blocari site-uri http://www.firefoxanswer.com/firefox/93-firefox-2.htmlAcum lucreaz cu Opera, ce simplu se face toata traba de aici.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines